Andreas Peters fra Helsinge Svømmeklub deltog ved junior-EM i livredning.

Andreas Peters fra Helsinge Svømmeklub deltog ved junior-EM i livredning.

Til EM i livredning

Andreas Gram Peters opnåede bl.a. en 11. plads ved junior-EM i Italien

Af
Niels Idskov

Helsinge Svømmeklub var ved det seneste europæiske juniormesterskab i konkurrencelivredning repræsenteret ved Andreas Gram Peters. Mesterskaberne fandt sted i den i den Italienske by Riccione, og den normale blå-hvide Helsingetrøje var skiftet ud med landsholdstøj i rødt og hvidt. Andreas´ bedste placering var en 11. plads i konkurrencerne, der blev afviklet både indendørs og udendørs. over fire dage.

Det var discipliner som forhindring, linekast, træk af dukke med finner, dukkeredning, board rescue og surf race, der var på programmet, og samlet set gjorde Andreas det flot i de uvante omgivelser. Nu fortsætter svømmetræningen i Helsinge Svømmeklub, hvor han ugentligt tilbringer omkring 25 timer ved siden af skolen.

Publiceret 08 October 2019 11:43

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl