Boksestævnet i Gilleleje bliver ikke fulgt op af en forestilling i Herlev. Foto: Lars Christiansen

Boksestævnet i Gilleleje bliver ikke fulgt op af en forestilling i Herlev. Foto: Lars Christiansen

Ingen prof-boksning i Herlev

Gilleleje-stævnet lørdag var en succes, men der er ikke opbakning til en opfølger i Herlev, og nu ser Thomas Møllenberg sig om efter alternative muligheder.

Af
Niels Idskov

Midt i euforien efter et vellykket Quaestor Fight Night i Gilleleje må Q Pro Boxing beklage, at Herlev - Quaestor Fight Night ikke bliver til noget i denne omgang.

"Det gør ondt på os, at vi har måttet trække stikket på Herlev – Quaestor Fight Night", skriver promotor Thomas Møllenberg i en pressemeddelelse.

"Vi har lige gennemført et fantastisk stævne i Gilleleje og før det i Aabenraa, så vi så virkelig frem til at bringe boksningen tilbage til Herlev, " uddyber han.

Ingen opbakning

Baggrunden bag aflysningen skal findes i manglende sponsorater og opbakning fra erhvervslivet i Herlev.

"Det koster penge at gennemfører et stævne som Quaestor Fight Night og det er naturligt, at vi skal bruge sponsorhjælp fra det lokale erhvervsliv, der hvor vi kommer frem. Det er ikke forretningsmæssigt ansvarligt at gennemføre stævnet," siger promotor Svend Rasmussen

"Det virker som om, Herlev ikke har interesse i at få et stort boksearrangement til byen. I min optik er der ingen tvivl om, at uroligheder ved tidligere boksestævner i byen spiller en rolle, men det her er altså et helt andet setup, "lyder det fra promotoren, der ikke mindst er ked af aflysningen på boksernes vegne.

Han er dog ikke afvisende for at vende tilbage på et senere tidspunkt.

Q Pro Boxing er allerede i gang med at finde en ny værtsby til Quaestor Fight Night. Målet er at stævnet skal afholdes endnu en gang inden udgangen af 2019.

Publiceret 07 October 2019 15:45