Micki Andersen vandt. Privatfoto

Micki Andersen vandt. Privatfoto

Helsinge-bokser sejrede i Tyskland

boksning Bokse Team Helsinge ( BTH ) skød forleden sin sæson i gang, da klubben var med til et boksestævne i Tyskland. To U-15-boksere var med, Natcha Danielsen og Micki Andersen.

Natcha Andersen mødte tyske Penelope Grochau, men trods en super indsats, løb tyskeren med sejren, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Anderledes gik det for Micki Andersen, der mødte Ali Murzabekov - også fra Tyskland. Her vandt Micki Andersen "en flot sejr", skriver klubben.

jbt

Publiceret 24 September 2019 00:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.