Nederlag til Nordsjælland Håndbold. Foto: Jan F. Stephan

Nederlag til Nordsjælland Håndbold. Foto: Jan F. Stephan

Nederlag til Nordsjælland Håndbold

Tabte på udebane til Skanderborg

Af
Jens Berg Thomsen

Sidst de to hold mødtes blev det til et nederlag på ét mål. Men da Nordsjælland Håndbold søndag mødte østjyske Skanderborg på udebane, tabte holdet med fem. Denne gang med 29-24.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at der var tale om en tæt første halvleg, hvor Nordsjælland endda var foran på et tidspunkt med 10-8.

Anden halvleg udviklede sig dog anderledes, og Nordsjælland endte altså med at tabe.

Næste kamp er den 20. september på hjemmebane i Helsinge Hallerne.

Publiceret 17 September 2019 00:15

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.