Fra Sjællandsmesterskaberne i Ramløse

Fra Sjællandsmesterskaberne i Ramløse

Prøv en kampsport

Sæsonstart Ramløse Judo & Jiu-Jitsu har lige startet op på den nye sæson, og man vil meget gerne i kontakt nye medlemmer.

Klubben har et begynderhold som træner hver tirsdag 17.30-18.30, og hvis skulle have lyst til at prøve kræfter med kampsporten, er man velkommen til at deltage i et par gratis prøvetræninger.

Man skal bare møde op med joggingdragt på og en vandflaske i hånden. Klubben holder til i Kampsports Centeret på Skovgårdsvej 15 i Helsinge.

Mere info kan indhentes på www.rif-judo.dk

CV

Publiceret 31 August 2019 16:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.