Matias Cambell, der her ses med nummer 42 under en træninslejr, skal med til VM. Foto: Nordsjælland Håndbold

Matias Cambell, der her ses med nummer 42 under en træninslejr, skal med til VM. Foto: Nordsjælland Håndbold

Lynudtaget: Nordsjællandspiller skal med til VM

Den snart 18-årige Matias Cambell kan fejre fødselsdag som nyslået VM-spiller

Den 15. august kan han fejre sin 18-års fødselsdag, og oven i hatten skal han en tur med til et verdensmesterskab.

Matias Cambell fra Nordsjælland Håndbold er lynindkaldt til det danske U19-landshold, der lige nu er med til VM i Nordmakedonien. Det sker oven på to skader til andre spillere, der har måttet melde fra.

"Det bliver svært - men man må også give sig 110 procent, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at gøre det godt," siger spilleren i en pressemeddelelse.

Udtagelsen betyder, at Nordsjællands cheftræner Simon Dahl må undvære sin unge playmaker i de sidste forberedelser inden ottendedelsfinalen pokalturneringen Santander Cup den 24. august mod Skanderborg.

jbt

Publiceret 13 August 2019 15:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.