Backen Jesper Dahl forlænger med Nordsjælland Håndbold og er samtidig glad for sin nye træner, der også er hans storebror. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Backen Jesper Dahl forlænger med Nordsjælland Håndbold og er samtidig glad for sin nye træner, der også er hans storebror. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Alsidig back forlænger med Nordsjælland

Genoptræning er i gang oven på slem skade for håndboldspilleren Jesper Dahl, der bliver klar til den nye sæson

håndbold Den 26. marts fik højrebacken Jesper Dahl fra Nordsjælland Håndbold en slem skade. Men nu er han godt i gang med genoptræningen og bliver klar til den nye sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse. Samtidig har spilleren forlænget sin kontrakt med klubben med et år.

"At kunne være med til at starte et nyt, spændende NH-projekt op er noget jeg finder ualmindeligt interessant. En blanding af at være en af de erfarne, der skal være med til at lede holdet i den rigtige retning og samtidig stadig være i et af de bedste udviklingsmiljøer, er noget nær et drømmescenarie for mig," siger Jesper Dahl i pressemeddelelsen.

Højrebacken nyder stor tiltro til klubbens nye cheftræner, der også er hans storebror. i Nordsjælland Håndbold Simon Dahl, der også er storebror til spilleren, nyder stor tiltro til er også stor

"I den sammenhæng har jeg svært ved at se, hvem der skulle kunne hjælpe mig bedre med netop dét end den person, der måske kender mig allerbedst, og som lige præcis har udvikling som sin force!" lyder det.

Simon Dahl returnerer rosen.

"Jesper har fra første dag været en nøglespiller for os. Han løber sjældent med de store overskrifter, men gør hver eneste dag et professionelt stykke arbejde, hvor ærgerrigheden for at blive bedre og det store vindergen smitter af på alle i og omkring klubben," siger Simon Dahl.

Spilleren har været ude siden den 26. marts i år, hvor han brækkede foden i en kamp mod GOG.

jbt

Publiceret 21 May 2019 14:24

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.