Foto: Jan F. Stephan

Foto: Jan F. Stephan

Nederlag til Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold tabte lørdag til Mors-Thy med 29-22.

"Vejret var flot i Thisted. Limfjorden var spejlblank. Fanzone holdt gejsten oppe i 60 minutter og Carl Emil var sikker på straffe. Bortset fra dette var det småt med de rigtige gode historier," skriver klubben på sin hjemmeside om nederlaget.

Med sejren sikrede Nordsjællands modstander sig overlevelse i den bedste række, mens Nordsjælland onsdag aften hjemme i Hillerød møder Ribe-Esbjerg. Inden kampen ligger Nordsjælland Håndbold på en tredjeplads i kvalifikationsspillet.

Den 17. april spillede Nordsjælland Håndbold på udebane mod Kolding. Her var vores fotograf Jan F. Stephan på pletten:

Publiceret 23 April 2019 10:49

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.