Sæsonstart i Ramløse Krocket

Kickoff Ramløse Krocket tager i denne uge hul på sin 21. sæson. Forude venter turneringer, træf og stævner og ikke at forglemme muntert samvær. Første dag er onsdag 10. april, hvor der bliver tævet kugler fra kl. 12.30.

”Specielt sæsonstarten ser vi altid frem til. Her er der er en særlig velkomst til nye spillere, der ønsker at prøve kræfter med dette taktiske og fascinerende spil. Klubbens dygtige instruktører står parat til at hjælpe med de første øvelser i slagteknik. Buerne kan også byde på mange udfordringer. Uforudsigelighed er et ord alle krocketspillere kender. – Der er ikke langt fra 'suset' til fiasko”, siger formand Kirsten Jensen.

Krocket er et makkerspil, men det tilgodeser i høj grad også den individuelle præstation.

Det kræver dyb koncentration og præcision og samspillet med makkeren er altafgørende. Hvordan hjælper de hinanden, og hvordan forhindrer de modstanderne i at komme frem gennem buerne?

På sæsonåbningsdagen er der kaffe og kage og en lille én til halsen til de fremmødte. Ramløse Krocket spiller hver onsdag kl. 13-16 og hver søndag kl. 10-12, og her er nye spillere også velkomne.

Publiceret 12 April 2019 11:30