Efter 38 minutter kunne Musik i Lejet melde udsolgt af de almindelige partoutbilletter til 2020-festivalen. Foto: Lars Christiansen

Efter 38 minutter kunne Musik i Lejet melde udsolgt af de almindelige partoutbilletter til 2020-festivalen. Foto: Lars Christiansen

Musik i Lejet udsolgt på rekordtid

Alle partoutbilletter er solgt til sommerens festival i Tisvildeleje

Af
Claus Johansen

sommerfest Kl. 10.00 søndag formiddag skød sommerfestivalen Musik i Lejet deres billetsalg i gang på nettet.

Og allerede kl. 10.38 meldte festivalen udsolgt af de almindelige partoutbilletter, der gælder festivalens tre dage. Dette på trods af, at Musik i Lejet endnu ikke har offentliggjort et eneste navn til musikprogrammet.

Det er ikke første år, at arrangørerne bliver overvældet over den store efterspørgsel. De seneste to år er festivalbilletterne blevet revet væk i løbet af få minutter efter billetsalgsstart.

Lå i kø natten over

Opbakningen var mindst lige så stor til Musik i Lejets lokale billetsalg i Tisvildeleje i lørdags, hvor alle fra lokalområdet med et forspring på 24 timer havde mulighed for at købe partoutbilletter uden om onlinesalget. Over 1.000 personer stod i kø — de første fra klokken 23 dagen før.

"Man bliver både glad, stolt og ydmyg over, at så mange allerede i december har planlagt en del af deres sommerferie sammen med os. Og det forpligter, så vi skal levere en meget fin festival til sommer," siger Peter Maarbjerg, bestyrelsesformand for Musik i Lejet, i en pressemeddelelse.

Var man en af dem, der ikke nåede at købe en festivalbillet, opfordrer Musik i Lejet til, at man i stedet hjælper til på festivalen som frivillig, hvor man blandt andet bliver belønnet med et frivilligarmbånd til festivalens tre dage. +65 årige kan fortsat købe enten partout- eller endagsbilletter, og børn under 12 år kommer gratis ind på festivalen ledsaget af en voksen med gyldigt festivalarmbånd.

Ønsker man at købe billetter gennem privatpersoner, anbefaler Musik i Lejet at benytte deres officielle billetudbyder, Ticketmaster, som netop tilbyder private sælgere en sikker måde at overdrage sine billetter til interesserede billetkøbere.

Næste års Musik i Lejet er den 12. i rækken og løber af stablen i uge 29 i dagene 16.-18. juli 2020 i Tisvildeleje.

Publiceret 02 December 2019 12:47

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.