2.495.000 kroner koster det at blive ejer af den tidligere statsministers villa i Græsted. Foto: Boliga

2.495.000 kroner koster det at blive ejer af den tidligere statsministers villa i Græsted. Foto: Boliga

Lars Løkke sætter Græsted-villaen til salg: Se den her

Rummelig familiebolig med vinkelstue til salg på Solbakken 6

Af
Claus Johansen

boligmarkedet Noget tyder på, at 2019 skal være et år fyldt med forandringer for landets tidligere statsminister og Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen.

Først var det jobbet som statsminister, der måtte overdrages til nye hænder, siden forlod han posten som formand for Venstre efter godt ti år på posten – og nu er tiden så kommet til også at skille sig af med villaen i hjemstavnen Græsted.

Lars Løkke Rasmussens og fruen Sólruns godt 200 kvadratmeter store villa fra 60’erne er nemlig netop blevet udbudt til salg for 2.495.000 kroner.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Prisen ligger en anelse under gennemsnitspriserne for huse i Nordsjælland-området. I første halvår 2019 er disse nemlig solgt for cirka 15.500 kroner pr. kvadratmeter, mens Lars Løkkes og Sólruns hus altså er udbudt til salg med en kvadratmeterpris på 12.600 kroner.

Nye ejere får ifølge salgsopstillingen fra Lokalbolig Helsinge, der har huset til salg, en rummelig familiebolig – velplaceret for enden af en lukket vej. Huset rummer blandt andet vinkelstue med brændeoven, fem værelser, badeværelse med luksuriøst hjørnekar samt en muret dobbeltgarage.

Det tidligere førstepar kan glæde sig over, at salgstiden i postdistriktet Græsted er faldet med 48 procent fra første halvår 2018 til i år, hvor det således i gennemsnit har taget små tre måneder at få solgt en villa. Det viser tal fra Boliga.dk.

Der bliver dog næppe megen stress med at få foldet flyttekasser og pakket arvesølvet. At dømme ud fra billederne hos Lokalbolig Helsinge ser det nemlig ud til, at ejendommen allerede står tom.

Officielt har Sólrun og Lars Løkke Rasmussen da også adresse i en lejlighed på samme størrelse som Græsted-villaen; knap 200 kvadratmeter. Lejligheden ligger i Nyhavn midt i København.

Lars Løkke Rasmussen har været statsminister af to omgange fra 2009-2011 og altså senest fra 2015 til i år. Tidligere har han blandt andet været finansminister og indenrigs- og sundhedsminister.

I efteråret meldte Lars Løkke Rasmussen, at han har brugt sin nye ”fritid” på at hjælpe sin hustru med at forfølge en drøm om at arrangere rejser til Færøerne. Ligesom der også har været forskellige gisninger om, at eks-statsministeren er ved at etablere en virksomhed.

Du kan se huset her

Publiceret 28 November 2019 13:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.