Tedrikning og -dyrkning er er forfinet kunst. PR foto

Tedrikning og -dyrkning er er forfinet kunst. PR foto sonyakamoz - stock.adobe.com

Et indblik i teens og tedrikkeres verden

NYDELSE For nogle er te noget man drikker, når man er syg, men te er ikke "bare".

Det kan man høre mere om på BLIK-Græsted Bibliotek onsdag 20.november kl 19.30, hvor Annemarie Nørresø Haase fortæller om og brygger forskellige teer.

Ved arrangementet får deltagerne et indblik i de rene teers verden, hvor man med udgangspunkt i tesmagning, teudstilling og en åben diskussion kommer ind på livet af verdens mest drukkede drik – næst efter vand.

Foredragsholder Annemarie Nørresø Haase er fra Græsted og passioneret tedrikker. Hun har opnået en flot 3.plads i te brygning, da Danish Tea Association afholdt Tea Masters Cup for kort tid siden.

Der er få pladser og det er nødvendigt at melde sig til arrangementet.

-feldt

Publiceret 18 November 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.