I fjor var der lang kø for at få fingre i billetter til Musik i Lejet. I år er antallet af lokale billetter øget til 1.500. Foto: Lea Abrahamsson

I fjor var der lang kø for at få fingre i billetter til Musik i Lejet. I år er antallet af lokale billetter øget til 1.500. Foto: Lea Abrahamsson

Musik i Lejet hæver antal: Flere billetter til lokale

I år åbner det lokale billetsalg til Musik i Lejet et helt døgn før onlinesalget

Af
Benjamin Garne Jakobsen

Det er efterhånden en tradition, at arrangørerne gør noget ekstra ud af dagen, når der åbnes for billetsalget til den populære musikfestival i Tisvildeleje. Som noget nyt får lokalt fremmødte adgang til at købe billetter før onlinekøberne, helt præcist 24 timer før.

Det lokale billetsalg, som i år vil foregå på Pension Kildegaard, skydes således i gang kl. 10 den 30. november, mens onlinesalget først åbner kl. 10 den 1. december.

Festivalen oplyser, at den samtidig vil forøge antallet af partoutbilletter i det lokale salg til 1.500 plus 150 ungdomsbilletter (til 12-15-årige), så endnu flere fra lokalområdet kan få mulighed for at deltage i sommerfestivalen. Dog kan man stadig højst købe to billetter per næse.

Sidste år foregik salget fra Brød og Vin i Hovedgaden, hvor køen strakte sig de godt 200 meter op til Café Maya. I år løber det af stablen på Pension Kildegaard, hvor man udover at sikre sig sin festivalbillet også kan få sig et skud julestemning, lover arrangørerne.

"Det lokale billetsalg er åbent for alle, og i år kan de besøgende også se frem til livemusik, julelotteri, julekort-workshop for børnene, kaffe og croissanter til at lune sig på og ikke mindst en høj julestemning i Kildegaards hyggelige omgivelser," skriver Musik i Lejet i en pressemeddelelse.

Salget fortsætter, indtil der meldes udsolgt. Sidste år blev der udsolgt på få timer, men i år skulle arrangementet gerne vare lidt længere grundet det forøgede antal billetter.

Publiceret 12 November 2019 10:45

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.