Vejby Lokalråd inviterer alle til en visionsaften om, hvad der bør arbejdes med de kommende år. Det foregår på skolen torsdag aften klokken 19.

Vejby Lokalråd inviterer alle til en visionsaften om, hvad der bør arbejdes med de kommende år. Det foregår på skolen torsdag aften klokken 19. Arkivfoto: Jan Jørgensen, Ritzau Scanpix

Hvad er vigtigt i Vejby? Kom til visionsaften

Lokalrådet holder visionsaften med Peter Plant fra Torup som oplægger

Hvad er vigtigt for dig i Vejby lige nu? Det spørgsmål stiller Vejby Lokalråd alle i byen til en visionsaften, hvor Lokalrådet gerne vil have input til, hvad der bør arbejdes med de kommende år, og derfor opfordres unge og ældre til at møde op og fremlægge idéer eller hente inspiration til nye aktiviteter og spændende projekter.

Som inspirator har Lokalrådet inviteret ildsjælen Peter Plant, der er formand for Torup Ting. Torup blev for nylig kåret som årets landsby i Danmark, særligt byens arbejde med bæredygtighed. Peter Plant, der, vil fortælle om hvordan man bliver årets landsby. Yderligere vil der være et oplæg fra Susse Manthey Olsen fra Gribskov Biblioteker, som gerne vil være med til at skabe flere aktiviteter i lokalområdet.

Efter de to oplæg kan mødedeltagerne selv foreslå emner til nye aktiviteter og projekter, som man synes bør tages op, og det bliver lejlighed til at snakke dem igennem og udveksle idéer. Visionsaftenen holdes torsdag 14. november kl. 19-21 i Blok F på skolen i Vejby. Der er ikke tilmelding.

CV

Publiceret 12 November 2019 10:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.