En lastbilchauffør fik peberspray af en medtrafikant.

En lastbilchauffør fik peberspray af en medtrafikant. Modelfoto: Adobe

Søndagsbilist brugte peberspray mod lastbilchauffør

Af
Benjamin Garne Jakobsen

Søndag aften førte en overhaling på Helsingevej til en anspændt situation mellem en bilist fra Roskilde og en lastbilchauffør fra Sønderjylland.

En 58-årig lastbilchauffør fra Sønderjylland havde stadig rester af peberspray i ansigtet, da politiets patruljevogn søndag aften dukkede op på Helsingevej efter en trafikal kontrovers. En kontrovers, som eskalerede og endte med en overfusning, fremgår det af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

"Den 58-årige forklarede, at han blev overhalet på strækningen mellem Blistrup og Smidstrup på Helsingevej, hvilket efterfølgende udviklede sig til en kontrovers mellem lastbilchaufføren og føreren af den overhalende bil, der til sidst havde sprøjtet peberspray i ansigtet på lastbilchaufføren, inden overhaleren kørte fra stedet," skriver de.

Heldigvis nåede lastbilchaufføren at notere nummerpladen på den overhalende bil. Senere lykkedes det også politiet at finde frem til den aggressive søndagsbilist, som viste sig at være en 50-årig mand fra Roskilde. Manden erkendte at have været på stedet og blev derefter sigtet for vold samt overtrædelse af våbenloven.

Publiceret 11 November 2019 12:58

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.