"Jeg synes, at der er en idé i at drive en butik i Gilleleje, som er en by i vækst," siger Kristina Flor. Foto: Lars Christiansen

Ny butik i Gilleleje

Rex Briller findes nu både i Helsingør og på Vesterbrogade i Gilleleje

Af
Niels Idskov

UDVIDELSE Kristina Flor fra Helsinge har i 27 år drevet brilleforretning i Helsingør, men nu er hun klar til en ny udfordring i Gilleleje.

Det skete med reception på åbningsdagen fredag 1. november på adressen Vesterbrogade 17 i Gilleleje. Navnet på forretningen er det samme som i Helsingør: Rex Briller.

"Jeg kan fejre 30 år som optiker i år, og jeg synes, at der er en idé i at drive en butik i Gilleleje, som er en by i vækst, og hvor jeg også faldt for et fantastisk lokale. Der er to brilleforretninger i byen i forvejen, men jeg finder god mening i at drive mine to butikker i Helsingør og Gilleleje. De ligger tæt på hinanden, men nok ikke så tæt, at det går ud over kundegrundlaget," lyder vurderingen fra Kristina Flor, der i øvrigt bor i Helsinge.

Udover Kristina Flor selv er der fire ansatte i de to nordsjællandske udgaver af Rex Briller. Det omfatter to optikere i Gilleleje samt to optikere og en assistent i Helsingør. Selv vil Kristina Flor for det meste stadig være at finde i butikken på Stengade i Helsingør.

Publiceret 09 November 2019 07:00