Det er planen at sætte de farvestrålende cykler op igen til foråret. Foto: Flemming Saugmann

Det er planen at sætte de farvestrålende cykler op igen til foråret. Foto: Flemming Saugmann

Blomstersmykkede cykler er sat i vinterhi

Cykler bliver malet og frisket op

Af
Claus Johansen

velkomst Hov – pludselig er alle de farvestrålende cykler på Frederiksborgvej væk. Men bare rolig: Det er ikke cykeltyve, der har været på spil.

Den blomstersmykkede velkomst til Helsinge er såmænd bare sat i vinterhi.

”De signalerede måske mere sol og sommer, så nu har vi fjernet dem hen over vinteren,” siger Conny Nielsen, formand for Gadekærforeningen.

Planen er, at cyklerne skal frem igen til april eller maj, og i mellemtiden bliver de malet og frisket op, fortæller hun.

Men Conny Nielsen ser hellere end gerne, at der kommer mere pynt op langs Frederiksborgvej, der kan være med til at byde velkommen til byen:

”Det vil være virkelig dejligt, hvis nogen vil sponsere nogle juletræer med lys i, der kan stå langs vejen og byde folk velkommen til byen. Det vil vi jo rigtig gerne have,” siger butiksformanden.

De farvestrålende cykler er en idé, som Conny Nielsen fik:

”Ideen fik jeg en sen nattetime for nogle måneder siden, og så gik det ellers stærkt. Et opslag på facebook tryllede på mindre en måned en halv snes cykler frem, og efter en tur forbi Flügger og Ungdomshuset var også malingen af cykler sat i system,” har Conny Nielsen tidligere fortalt til Ugeposten.

Lige nu har hun og en lang række andre frivillige travlt med at få den nye Kulturcafé i Helsinge – midt i VP Arkaden – gjort klar til åbning.

Publiceret 22 October 2019 14:00