Find din lokale auktion på nettet

Lige nu er der gode lokale varer, man kan byde på

auktion Kunne det friste med en ring fra Classic Jewellery, en gamerstol, et dameur eller et gavekort til en lokal restaurant, så er det tid til at kigge forbi avisens lokale hjemmeside på www.ugeposten.dk, hvor vi har lagt en række tilbud parat.

Her gennemfører vi nu en lokal auktion på en stribe produkter, som kan blive dine, hvis du ender med det højeste bud, når auktionen slutter.

Reglerne er enkle:

Det er gratis at byde, og vinderen af auktionen er den, der har givet højeste bud, når auktionen slutter.

Man kan afgive et ubegrænset antal bud og det er også muligt at sætte et ”max bud”, som automatisk vil overbyde andre, indtil ”max buddet” selv bliver overbudt.

Gode muligheder

Hvis der bliver budt på en vare inden for de seneste fem minutter, før auktionen slutter, bliver auktionen automatisk forlænget med to minutter.

Efter vundet auktion, har du som køber 24 timer til at foretage betaling af den vundne auktion.

Mens disse linjer skrives, ligger der blandt andet et gavekort til en lokal restaurant til en værdi af 1.000 kroner. Højeste bud var her 253 kroner med 10 timer tilbage. Samme sted fandt vi et fitness-forløb hos Dit Fitness til en værdi af 5.000 kroner. Højeste bud, før auktionen sluttede, var her 1.250 kroner.

Eller hvad med et armbånd til en værdi af 500 kroner, hvor buddet var 253 kroner?

Men kig ind - der er penge at spare.

-vik

Publiceret 18 October 2019 10:00