Frisør Bente Grimm er kommet god fra start i Gilleleje, hvor hun er startet i sommer efter 33 år i Aalborg. Foto: Niels Idskov

Frisør Bente Grimm er kommet god fra start i Gilleleje, hvor hun er startet i sommer efter 33 år i Aalborg. Foto: Niels Idskov

Ny frisør med vægt på det naturlige

Bente Grimm og hendes datter satser på det gode håndværk på hovedgaden i Gilleleje

Af
Niels Idskov

KLIPPETID Kvaliteten er ikke til diskussion hos frisørerne Bente Grimm og Janni Grimm Leth i Gilleleje Hovedgade 9. Det er mor og datter, som her er rykket ind, og siden 9. juli har de haft pænt travlt i den centralt beliggende forretning.

Det særlige ved by Grimm - Hair - Nature, som forretningen hedder, er, at frisørerne slår sig op på at være miljøansvarlige og udelukkende bruger naturlige produkter. Derudover fremstiller og bruger frisørerne hår- og hudplejeprodukter fra egne opskrifter og blander dem individuelt til kunden.

"Vi arbejder udelukkende med naturens råvarer og miljøansvarlige ingredienser i vores produkter," hedder det, og det har Bente Grimm gjort siden 1985. I 33 år drev hun en frisørsalon i Aalborg, men i år var tiden komme til at prøve noget nyt.

"Jeg har i mange år tænkt på at flytte til Sjælland, og når det blev Gilleleje, hænger det sammen med byens fine placering ved kysten og naturen heroppe og med den turisme, der hører til," uddyber Bente Grimm. Datteren Janni Grimm Leth er hendes kompagnon, og sammen slår de et slag for det gode håndværk.

" Mit koncept med at være miljøansvarlig og kun bruge naturlige produkter har fulgt mig i over 33 år, og jeg tror og håber, at det også slår an i Gilleleje," slutter Bente Grimm.

Publiceret 08 October 2019 09:55