De varme hænder i hjemme- og sygepleje kommer under samme tag.

Close up hands of helping hands elderly home care. Mother and daughter. Mental health and elderly care concept ipopba - stock.adobe.com

Fælles plejebase i Gilleleje

Gribskovs nye hjemmepleje og sygepleje får fælles base i Gilleleje

KOMMUNALT To nye baser til den kommunale hjemmepleje og sygepleje tager form i denne tid. Den ene base ligger på Helsingegården i Helsinge, og den har allerede været på plads et stykke tid. Det er nemlig samme sted, sygeplejen bor i dag. Og nu er endnu en base kommet på plads nemlig nye lokaler på Fiskerbakken 17 i Gilleleje.

Her skal både hjemmeplejen og sygeplejen have deres daglige udgangspunkt, når de skal rundt til borgere i den nordlige del af kommunen - og indretningen af de nye lokaler er i fuld gang. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Gribskov Kommune.

Der er ifølge Birgit Roswall (V), formand for Ældre, Social og Sundhed, nævner flere fordele ved at lade hjemmeplejen og sygeplejen ”bo” sammen:

”Det giver medarbejderne et stærkt fagligt fællesskab, hvor de har mulighed for at udveksle viden om borgerne og dermed give en bedre pleje, fordi de kender borgernes behov bedre. Når medarbejderne i hjemmeplejen og sygeplejen bliver ”bofæller”, kan de også sparre fagligt med hinanden og dermed styrke hinandens arbejdsmiljø,” konstaterer formanden. Derudover nævner hun fordelen ved, at de nye lokaler kun ligger få hundrede meter fra den nuværende leverandør af hjemmepleje, Attendos lokaler:

"Det gør det nemmere for de medarbejdere, der skifter fra Attendo og er vant til at arbejde fra Gilleleje. De skal ikke ændre vaner, når de skal til og fra arbejde," slutter Birgit Roswall.

nici

Publiceret 08 October 2019 15:19