Vitello på sceneni Gribskov Kultursal

scene Én af dansk børneteaters mere sejlivede succeser, 'Vitello', kommer til Gribskov Kultursal mandag 7. oktober, hvor den spilles kl. 9.30 og 11.15 for skoler og børneinstitutioner.

Teaterforestillingen 'Vitello' er skrevet af Gunvor Reynberg med otte af Kim Fupz Aakesons børnebøger som oplæg. Vitello er som teater blevet lige så populær som bøgerne, der læses af børnene i indskolingen.

Forestillingen har gået sin sejrsgang over hele landet siden 2013, men det er første gang Vitello kommer til Gribskov Kultursal. Forestillingen er produceret af Louise Schouw Teater, der i denne sæson kan fejre 20 års fødselsdag.

Louise Schouw Teater, der tidligere har gæstet Gribskov Kultursal med bl.a. 'Kurt & Kirsten' i sidste sæson, kommer igen til Gribskov 9. og 10. marts 2020 med den sidste nye børneteatersucces 'Villads fra Valby - Sikker i Trafikken'.

Billetter til børneforestillingerne 'Vitello' samt 'Villads fra Valby - Sikker i Trafikken' koster40 kr. pr. stk. og kan bestilles på billet@louiseschouw.dk.

jesl

Publiceret 16 September 2019 16:00