Teater søger ny ledelse

Teater Gribskov Teater har brug for et nyt medlem til bestyrelsen

"Gribskov Teater har en god og velfungerende bestyrelse, som består af seks kvinder og to mænd, men vi kommer til at mangle et 9. medlem. Bestyrelsesarbejdet er seriøst og professionelt, men ikke anstrengende. Vi afholder otte til ni bestyrelsesmøder årligt og tjekker billetter ved forestillingerne, som vi i øvrigt altid har fri adgang til sammen med en ledsager," skriver Gribskov Teater i en pressemeddelelse.

Hvert år i november tager Gribskov Teaters bestyrelse til teaterseminar, hvor de turnerende teatre præsenterer deres forestillinger. Herefter vælger bestyrelsen de forestillinger, som man skal have i Gribskov. Valget af forestillingerne bygger på bestyrelsens erfaring for, hvad publikum gerne vil have. Det er jo dem teaterforeningen repræsenterer.

"Hvis du er interesseret så mød op på vores generalforsamling tirsdag 17. september klokken 19 i studiecentret på Helsinge Gymnasium. Man kan også ringe til formanden Pernille Gottlieb på 2131 9018 for at høre mere," skriver Gribskov Teater.

Publiceret 14 September 2019 11:30