Pårørendes møde med kommunen

debatmøde Bedre Psykiatri inviterer til cafémøde onsdag 18. september kl. 19-21 i Frivilligcenter Helsinge, Vestergade 4, med emnet 'Hvordan bliver vi pårørende mødt af kommunen?'

Som forældre har man mange års erfaring med de sårbare børn og unge, men bliver man i i kommunen hørt og set som en ressource? Er kommunikationen god nok? Er den kommunale tilgang et helhedsperspektiv eller silotænkning?

Dorte Christiansen fra netværket 'Forældre til børn og unge med særlige behov i Gribskov' vil fortælle om egne og andres erfaringer i mødet med det kommunale system.

Der vil på mødet være rig mulighed for erfaringsudveksling, og Bedre Psykiatri håber, at man kan slutte mødet med at pege på områder, hvor der er plads til forbedringer.

Alle er velkomne - også pårørende, som ikke er forældre - og tilmelding er ikke nødvendig.

jesl

Publiceret 13 September 2019 19:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici