Rundt om Mont Blanc som 70-årig

Kjeld Brodersen fortæller om sine fysiske projekter

foredrag Kjeld Brodersen har levet et aktivt ældre-liv, siden han gik på efterløn for 10 år siden. Ved at sætte sig et mål, et projekt hvert år, har han holdt sig i gang både fysisk og psykisk.

Dette års projekt var en tur rundt om Mont Blanc, den største udfordring i hans liv.

I Frivilligcenter Græsted, Holtvej 8, vil han torsdag 19. september kl. 19-21 skildre, hvad turen bød på og gav ham.

Desuden vil han fortælle lidt om baggrunden for sine projekter og komme ind på, hvor vigtigt det er at sætte sig mål for fremtiden, så filmen om ens liv bliver værd at se.

Tilmelding senest 16. september til mail kontakt@frivilligcenter-graested.dk eller tlf. 4839 4930.

jesl

Publiceret 11 September 2019 11:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.