Sæsonstart hos folkedansere

dans Blistrup-Græsted Folkedanserforening er nu klar til en ny sæson med start tirsdag den 17. september kl. 19.30 i Blistrup Medborgerhus. Der danses gratis i september.

Foreningen står for et godt sammenhold og har tradition for andre aktiviteter i årets løb, bl.a. høstfest og udflugt. Når dansesæsonen er slut, kan man deltage på cykel- eller ganghold, så formen kan holdes ved lige i løbet af sommeren.

Har du/I lyst til at motionere på en glad måde fuld af variationer, så kom og vær med, opfordrer foreningen, som har plads til mange flere.

Yderligere information fås på foreningens hjemmeside.

cj

Publiceret 10 September 2019 11:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.