Jack Juul fra Gilleleje Handels- og Turistforening står bag Biler på Toppen. Foto: Jens Berg Thomsen

Jack Juul fra Gilleleje Handels- og Turistforening står bag Biler på Toppen. Foto: Jens Berg Thomsen

Biler på toppen er prøveballon: Byen skal forny sig

Gilleleje Handels- og turistforening vil give bilforhandlere mulighed for at møde potentielle kunder og samtidig skabe liv i byen

Af
Jens Berg Thomsen

biler Det nye tiltag med Biler på Toppen i Gilleleje er et forsøg fra byens side på fornyelse. Det fortæller Jack Juul, der står for arrangementet, hvor bilforhandlere viser biler frem i Gillelejes gader, og hvor det så skal kaste lidt opmærksomhed til byens butikker, hvis der kommer folk og kigger på de firhjulede.

"Vi prøver os frem med forskellige arrangmenter. Vi har allerede haft Hvid lørdag, og snart har vi "feel good" på torvet i byen. Det er vigtigt, at byen fornyer sig, og her er Biler på Toppen en prøveballon i forhold til det. Måske har vi det også næste år," siger Jack Juul om arrangementet lørdag den 17. august. Bilforhandlerne kommer fra Helsinge, for bilforhandlere er der ikke nogen af i Gilleleje, men Jack Juul mener, at Gillelejes autoværksteder supplerer bilforhandlerne fint.

"Der bliver både nye modeller og brugte modeller at se," fortæller Jack Juul.

"Vi oplever en positiv opbakning blandt bilforhandlerne, og vi glæder os til at kunne give dem mulighed for at møde deres potentielle kunder," siger Jack Juul.

I forbindelse med Biler på Torvet i Gilleleje, vil den del af Vesterbrogade og Gilleleje Torv være spærret af lidt før- og lidt efter arrangementet, der varer fra klokken 10 til klokken 15 lørdag den 17. august.

Publiceret 13 August 2019 16:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici