Revyholdet, Jørgen Glidov og Michael Olesen på scenen.

Revyholdet, Jørgen Glidov og Michael Olesen på scenen.

Græsted Revy uddelte helt ny pris

Udvalgte borgere var inviteret til revy af fond

Af
Jens Berg Thomsen

Foto: Jan F. Stephan

pris Lørdag var Græsted Kro proppet med mennesker. Jørgen Glidov Fonden havde købt 150 billetter til Græsted Revy, og revyen havde selv fået mulighed for at uddele de mange billetter, og valget var faldet på folk fra stederne Kig Ind, FABIANHUS, Mødestedet, Café Ella og Poul og Frivilligecentret i Græsted. Alle steder, hvor revyen gerne ville byde på en god aften til nogen, der trængte.

"Alle disse mødesteder og tilbud til borgere i Gribskov kommune sætter medmenneskelighed øverst på dagsordenen, og det er lige efter vores hjerte," siger krofatter og skuespiller i revyen René Richardt til Ugeposten.

Efter revyens finale, et Kim Larsen potpourri der fik salen til at koge, kom Jørgen Glidov på scenen for at overrække en nystiftet pris, der får havnet "Mogens Dahlstrøms Revypris."

René Richardt fortæller, at prisen denne første gang gik til Michael Olsesen, der er revyens faste koreograf. Forinden var han blevet inviteret til revy af René Richardt og hans kone Vibe, men han vidste intet om, at han efter forestillingen skulle modtage prisen.

"Michael møder altid op med masser af overskud og et stort smil på læben, trods udfordringen med at få fire lettere kluntede, men lærenemme skuespillere til at lige en million og det lykkes hver gang. Michael er en super optimist der altid får det bedste frem i dem han arbejder med. Han er også en person der tilsidesætter sig selv frem for andre, hvilket mange kunne lære af. Summa summarum, Michael er et menneske med høj arbejdsmoral og et kæmpe hjerte," lyder det blandt andet i motivationen.

"Værtsparret Vibe og René Richardt takkede Jørgen mange gange for hans støtte og ikke mindst kærlighed til Græsted Revyen," skriver René Richardt til Ugeposten om aftenen.

"Efter overrækkelse af pokal og blomster fortsatte festen på kroen, hvor Michael hyggede sig med sin smukke kæreste Joan Divine, sin mor og far, tidligere dansepartner Mette Blomsterberg, Lille Palle, Jørgen Glidov og frue, revyholdet: Tina Gylling, Sofie Stougaard, Jan Linnebjerg, René Richardt samt nære venner.

Publiceret 12 August 2019 11:45