Christoffer Møller foran sit hus, hvor han nu har et hul i hækken. Foto: Jens Berg Thomsen

Christoffer Møller foran sit hus, hvor han nu har et hul i hækken. Foto: Jens Berg Thomsen

Christoffer fik en bil gennem hækken: Det ville være rart med et autoværn

Bil kørte også galt på stedet i 2008

Af
Jens Berg Thomsen

ulykke Omkring klokken 12 natten til torsdag kørte en 18-årig mand galt på Tinghusevej ved Ny Mårum, fortæller politiets døgnrapport. Bilen endte kørte af vejen, og via rabatten endte den i en hæk.

Det var Christoffer Møller, der har den tvivlsomme ære at være indehaver af bemeldte hæk, der ligger op ad huset.

"Bilen lå oven i hækken, og min egen bil er tæt på totalskadet. Den tidligere ejer af huset fik sat et jernstakit op, så bilen nåede heldigvis ikke så langt. Mellem bilen og huset holdt min trailer, og hvis jernstakitet ikke havde været der, så havde den nok fortsat hen over den og ind i huset," siger Christoffer Møller til Ugeposten dagen derpå.

"Det er også sket tilbage i 2008, ved jeg fra mine naboer, og dengang var bilen helt inde og smadre noget af huset. Det kan man se på pudset her," siger han og viser stedet, hvor huset sidenhen er blevet repareret.

Tæt på totalskadet

Bilen ramte også Christoffer Møllers egen bil, der holdt i indkørslen mellem huset og ulykkesstedet.

"Den er tæt på at være totaltskadet. Den har det ikke så godt," konstaterer han.

"Bilerne kører stærkt her, og der er også mange lastbiler, der har været ude i skoven efter flis. Der er også lagt hel ny asfalt her, og det får jo nok folk til at køre lidt stærkere her. Og så er der ikke noget vejbump inden det farlige kryds, hvor det gik galt. Fotovognen fra politiet holder også ret tit herovre," siger han og peger på en plet græs med gule blomster, der ligger i skjul af det farlige sving.

"Jeg håber, at kommunen vil sætte et autoværn op her. Det tror jeg, ville være en god idé," siger Christoffer Møller.

"Jeg vil gerne opfordre folk til at køre ordentligt på det her sted. Det er en meget trafikeret vej, og selvom her er en fartgrænse på 50 kilometer i timen, så er det absolut ikke mit indtryk, at den bliver holdt," siger han til Ugeposten.

På døgnrapporten står der, at den 18-årige fører af bilen rutinemæssigt blæste i alkometret, men at det ikke gav udslag. Hvad der så var årsag til solouheldet, fremgår ikke. Den 18-årige er fra Helsinge, fortæller politiet.

Publiceret 12 August 2019 11:41