To biler udbrændte totalt ved ulykken. Foto: Steven Knap, Byrd

To biler udbrændte totalt ved ulykken. Foto: Steven Knap, Byrd

Efter frontalt sammenstød: Politiet advarer utålmodige bilister på motortrafikvejen

OPDATERET KLOKKEN 15.26

En person er fløjet til Rigshospitalet efter en alvorlig ulykke på Hillerødmotorvejens Forlængelse onsdag eftermiddag, hvor to biler kørte frontalt sammen.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Hillerød Posten.

Ulykken skete kort efter klokken 14 ved Nørre Herlev, oplyser politiet, der endnu ikke kender de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Både politi og redningsmandskab er på stedet.

Ifølge Vejdirektoratet er motortrafikvejen spærret i begge retninger mellem Allerød Nord (Kollerødvej) og Hillerød Øst (Roskildevej).

"Man må forvente forlænget rejsetid resten af eftermiddagen," skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Vend ikke

Nordsjællands Politi opfordrer bilister, der sidder fast i køerne på motortrafikvejen til at væbne sig med tålmodighed.

"Vi får mange henvendelser om bilister, som vender over spærreflader og -linjer. Det er ulovligt og skaber fare for andre. Oplever vi denne adfærd ude på stedet, vil vi uddele bøder for det. Vær i stedet tålmodige og følg vores anvisninger på stedet," skriver politiet på Twitter.

Publiceret 10 July 2019 15:16

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici