Nedrivningen er i gang, fortæller ejendomsselskabet KFI, der skal bygge ny Rema 1000-butik i Helsinge. Foto: Frank Nielsen

Nedrivningen er i gang, fortæller ejendomsselskabet KFI, der skal bygge ny Rema 1000-butik i Helsinge. Foto: Frank Nielsen

Vil bygge ny Rema: Nu er nedrivningen i gang

Nedrivning af bygning er begyndt, melder firma bag nyt Rema 1000-byggeri

Af
Jens Berg Thomsen

butik Bygningen af en ny Rema 1000-butik er i fuld gang. Ugeposten kunne for nylig fortælle, at den nye Netto-butik er ved at blive bygget i den tidligere Irma-butik. Nu melder ejendomsselskabet KFI til Ugeposten, at den tidligere SuperBest-bygning er ved at blive pillet ned. Her skal der være parkeringspladser, mens KFI så vil bygge den nye Rema 1000-butik over for den nye Netto.

”Nedrivningen af den omtalte bygning er i gang. Vi (KFI) har en god dialog med kommunen, men mangler stadig at få de sidste aftaler på plads, før vi kan melde nærmere ud om en tidsplan for etablering af parkeringsplads og ny butik," skriver kommunikationschef i FKI Per Sten Nielsen i en mail til Ugeposten.

Direktør i Rema Etablering A/S Jan Poulsen har tidligere sagt i Ugeposten, at Rema godt kan drive butik i et par måneder, selvom de nye parkeringspladser ikke er færdige endnu.

Udviklingschef i Netto Carsten Hadsbjerg har tidligere fortalt i Ugeposten, at Salling Group er i dialog med forskellige aktører om, hvad der skal ske med den bygning, hvor Netto har til huse i dag.

Publiceret 09 July 2019 08:41

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici