Mikkel Kessler har skrevet under på en kontrakt med Gilleleje-promotorerne, Thomas Møllenberg og Svend Rasmussen. Foto: Niels Meilvang / Ritzau Scanpix

Mikkel Kessler har skrevet under på en kontrakt med Gilleleje-promotorerne, Thomas Møllenberg og Svend Rasmussen. Foto: Niels Meilvang / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Mikkel Kessler laver kontrakt med Gilleleje-promotor — Patrick Nielsen lurer i kulissen

Gilleleje-promotor indgår aftale med Mikkel Kessler og kan være på vej til at få Patrick Nielsen i sin boksestald

Af
Jeppe Helkov

Ambitionerne er store. Det har de aldrig lagt skjul på. Og nu har Danmarks nye magtfaktor i professionel boksning, Thomas Møllenberg og Svend Rasmussen fra Gilleleje, også bakket de store ord op med handling.

Q Pro Boxing, som deres promotorvirksomhed hedder, har indgået en aftale med Danmarks måske bedste bokser gennem tiderne, Mikkel Kessler.

"Vi kan give bokserne nogle redskaber, som de måske ikke kender til. Vi kan hjælpe dem med at blive bedre," siger Mikkel Kessler i en pressemeddelelse.

Det største sportsikon

Hos Q Pro Boxing har promotor Thomas Møllenberg svært ved at få armene ned over den nye aftale.

"Mikkel er et af de største sportsikoner, vi har herhjemme. At få ham med indover er et kvalitetsstempel for os. Vi er rigtig glade for samarbejdet og ser lyst på fremtiden," siger og fortsætter:

"De tror på projektet. Vi har haft mange lange, dybe og intense samtaler med de to. Så har vi set hinanden lidt an, og nu siger de så, at de gerne vil være en del af det. De kan også godt se, at vi har gang i noget stort."

Det er ellers ikke længe siden, at omverdenen for første gang hørte om Q Pro Boxing. Men selvom de ikke har lang tiden på bagen, sidder Thomas Møllenberg og Svend Rasmussen bestemt ikke på deres hænder.

Man har en fest

De har allerede en håndfuld boksere på kontrakt. Blandt andre Thomas Møllenbergs søn, Oliver Møllenberg. I sidste uge afholdt de også deres første stævne i Aabenraa. Og stævnet var en ubetinget succes, fortæller Thomas Møllenberg.

"Vi kom, vi så, vi sejrede. Der var rigtig mange mennesker, der var en fantastisk stemning. Jeg har set nogle af de seneste stævner hos de andre promotorer her i Danmark. Og der har været mere stævne i kirken om søndagen end til de stævner. Vi fik bevist, at når man går til vores stævner, er det ikke bare boksning. Man har en fest," siger han om stævnet, hvor alle Q Boxing Pro's boksere vandt deres kampe.

Men spørger man Thomas Møllenberg, er der endnu større ting i vente.

"Vi har store ambitioner. Virkelig store. Vi skal ikke bare være store i Danmark. Vi skal være en toneangivende promotorvirksomhed, som alle bokseinteresserede i verden skal kende til. Vi skal være en magtfaktor."

Et skridt på den vej er samarbejdet med Team Kessler. Her kommer Mikkel Kessler til at være mentor for bokserne, mens fysioterapeut Thomas Macon bliver fysisk træner og kostvejleder.

Den 19-årige ubesejrede bokser Oliver Møllenberg tror på, at det nye samarbejde kan rykke noget.

"Det her viser, hvor ambitiøse Q Pro Boxing er. Man tager den største boksestjerne, der nogensinde har været i Danmark ind. Han skal nu være mentor for os unge boksere, der ikke har opnået noget endnu. Det viser, at de vil os det bedste. At vi ikke bare er et produkt."

"Jeg har allerede lært virkelig meget af at være inde hos Mikkel (Kessler, red.) og Thomas (Macon, red.). Marcon har set, at min højre skulder hænger lidt. Den skal vi have op. Så han går ind og analysere alt ned i detaljen. Samtidig kan vi altid ringe til Mikkel Kessler, hvis vi er i tvivl om noget. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel," siger han.

Og Mikkel Kesslers er nok ikke det sidste store danske boksenavn, der skriver under på en kontrakt med Q Pro Boxing. Faktisk arbejder man allerede på at færdiggøre en aftale med et andet navn, der nok også vækker genklag hos de fleste.

"Vi er i skarp dialog med Patrick Nielsen, der selv har vist stor interesse for at komme til at bokse hos os. Vi mangler bare nogle små detaljer, før vi kan offentliggøre aftalen," siger Thomas Møllenberg, der ikke lader sig skræmme af Patrick Nielsens noget brogede fortid.

For år tilbage blev han udråbt til dansk boksnings helt store håb. Men siden er det blevet til flere nederlag. Blandt andet til to nederlag i de seneste to kampe. Senest prøvede Patrick Nielsen kræfter med MMA. Her klarede han kun tre minutter i buret mod den tidligere bryder Mark O. Madsen.

Men Thomas Møllenberg tror, at Gilleleje-stalden er i stand til at få Patrick Nielsen tilbage på sporet.

"Jeg er helt sikker på, der er meget mere i Patrick, end det han har vist. Der er flere gode år i ham. Med den rigtige matching, vejledning og handleplan er jeg sikker på, at han nok skal komme op og bokse om de store titler igen."

Q Pro Boxings næste stævne er i Gilleleje Hallen den 5. oktober.

Publiceret 09 July 2019 00:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici