Loppemarked for og til børn

loppemarked Vil du sælge dit gamle legetøj eller børnetøj, så er der masser af muligheder, når der hver lørdag fra 29. juni og frem til 3. august kl. 10-14 er loppemarked for alle børn.

Ifølge arrangørerne skal man blot møde op en halv time før, medbringe byttepenge og gerne et lille bord, stol eller tæppe til at lægge sine ting på. Det er ikke nødvendigt med tilmelding, og det er gratis at være med. Loppemarkedet kan findes ved Gilleleje gamle Posthus. Gilleleje Stationsvej 6.

gs

Publiceret 26 June 2019 14:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl