Flyvende cirkus kommer til Gribskov

højtflyvende I de kommende uger besøger Cirkus Baldoni Gribskov. Baldoni har valgt at kalde årets forestilling for ”Højt at flyve”, og de lover en fantastisk rundrejse med masser af fremragende artister. Der er smukke stewardesser fra Baldoni balletten, der er en linedanserinde fra Japan, en tjekkisk jonglør, en riverdansende fodjonglør – og meget, meget mere.

Baldoni lægger ud onsdag den 26. juni i Helsinge og fortsætter derefter i Græsted, Gilleleje, Dronningmølle, Rågeleje og Tisvildeleje.

Publiceret 25 June 2019 07:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl