Luksusbiler er blevet udsat for tyveri tre steder.

Luksusbiler er blevet udsat for tyveri tre steder.

Luksusbiler ramt: Tyve slår til tre steder

Af
Jeppe Helkov

Forlygter er åbenbart i høj kurs hos tyve i disse dage. I hvert fald har ukendte gerningsmænd over weekenden slået til tre forskellige steder. Alle steder blev der taget lygter fra luksusbiler.

Første bilejer, der vågnede op et par forlygter fattigere, bor i Vejby. Mellem lørdag klokken 23.30 og søndag klokken 09.30 smadrede tyvene sideruden til en Mercedes, der holdt parkeret på Store Orebjergvej.

Tyve stjal udover forlygterne også en airbag.

I Dronningmølle var den gal søndag nat. På Strandkrogen holdt en Porsche Panama parkeret. Her stjal tyve også forlygter, ligesom en fartalarm også blev stjålet.

Vidner har set to mænd, som Nordsjællands Politi nu efterlyser. De beskrives som:

  • A: Dansk af udseende, 25-30 år, 190-205 cm høj og muskuløs af bygning, brunt, kort hår, iført sort hættetrøje og mørke jeans.
  • B: Dansk af udseende, 25-30 år, 185-195 cm høj og muskuløs af bygning med kort, brunt hår. Iført sort hættetrøje og mørke jeans.

I Charlottenlund fik en Porsche Cayenne også stjålet sine forlygter. Det skete mellem søndag klokken 17.00 og mandag morgen klokken 06.30.

Har du set noget mistænkeligt, kan Nordsjællands Politi kontaktes på 114.

Publiceret 24 June 2019 00:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl