Foto: Lars Christiansen

Foto: Lars Christiansen

Gense vælgermødet: Ti politikere krydsede klinger i Gribskov

Stort galleri: Genoplev Ugepostens vælgermøde

Af
Jens Berg Thomsen

Foto: Lars Christiansen

debat Klinger blev krydset og holdninger givet til kende, da Ugeposten sammen med 3F Nordsjælland Øst forleden var værter for et vælgermøde i Gribskov Kultursal. Ti repræsentanter fra de i alt 13 opstillingsberettigede partier var på plads i panelet, der fik debatten styret af byrådsmedlem Morten Ulrik Jørgensen fra Nytgribskov.

Ugepostens Lars Christiansen forevigede også mødet. Se billederne her:

Ikke alene kunne de omkring 100 fremmødte tilhørere lytte til debatten, for det hele blev også streamet på Ugepostens Facebookside. I skrivende stund nærmer videoen sig 3.000 visninger.

Gense vælgermødet

Publiceret 31 May 2019 13:50

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici