Landsbystafetten er aflyst

Et ellers godt initiativ og tiltag mellem 3 lokalsamfund og kommune fik ikke den opbakning, der skulle til, for at det kunne gennemføres. Derfor er Landsbystafetten aflyst.

”Det er rigtig øv, at vi har måttet træffe den beslutning,” siger idræts- og fritidskonsulent i Gribskov Kommune Flemming Larsen i en pressemeddelelse.

”Vi vil helt sikkert arbejde videre med ideen om at sætte vores lokalsamfund på kortet og være med til at hjælpe de mange frivillige i deres store arbejde,” fortsætter han.

Publiceret 23 May 2019 14:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl