Se de fantastiske billeder: Børn holdt OL

Bjørnehøj i Annisse afholdt sin traditionsrige olympiade

Af
Lars Christensen (foto)

Som sædvanlig var der i uge 21 OL på Bjørnehøjskolens fritidsordning, hvor omkring 300 børn holdt venlig kappestrid. "De tidligere år har det bl.a.været dyr og plannter som grupperne har været opdelt i, men i år er det hovedstæder, der skal kæmpe mod hinanden," skriver FO-leder Pia Foght. Formålet var at give børnene indsigt i de mange hovedstæder rundt om i verden. Børnene havde på forhånd malet T-shirts med navn og logo.

OL har været holdt på stedet i 14 år. I år har børnene dystet i syv forskellige discipliner som vandbane, mooncar race, skigang og flagstafet.

jbt

Publiceret 21 May 2019 16:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl