Polcalypso spreder varme med rytmisk calypsomusik på Kulturhavn Gilleleje lørdag 11. maj. Pressefoto

Polcalypso spreder varme med rytmisk calypsomusik på Kulturhavn Gilleleje lørdag 11. maj. Pressefoto

Eksotiske toner i Kulturhavn Gilleleje

calypso Tag forskud på sommeren med rytmisk og varm calypsomusik lørdag 11. maj kl. 20. Her spiller The Original Danish Polcalypso Orchestra i Mezzaninen, Kulturhavn Gilleleje.

Orkestret tager alle med på et vestindisk eventyr, der vækker længst glemte lidenskaber og stimulerer danselysten, lyder det i en pressemeddelelse fra Kulturhavn Gilleleje.

Musikken har sine rødder i de vestindiske øer St.Thomas, St.Croix og St.John, hvor den stadig spilles, og hvor bandleder Kazio Kierpaul første gang hørte den. Med sig på scenen har han i alt syv personer, bl.a. Leonardo Pedersen (fra Leonardos Jazzkapel og Hans Knudsens Jump Band) og Vincent Nilsson (kendt fra DR´s Big Band).

Så kom og vær med til en fornøjelig aften, hvor livsglæden sprudler, og hvis man vil have en hel aften i Vestindien, har Restaurant Bolværket denne aften tilberedt en vestindisk inspireret ret - og senere på aftenen kan man nyde Mojitos.

Billetter 150 kr. hos www.gillelejebio.dk

gs

Publiceret 10 May 2019 19:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl