Arkivfoto

Arkivfoto

Tyve slog til: Frisør og cafeteria ramt

Det er endnu uvist, om gerningsmændene var de samme. Men faktum er, at tyve to gange inden for den senest uge har begået to meget identitske indbrud mod en forretning og et cafeterie i Gribskov.

Tyve slog først til i en frisør på Stationsvej i Vejby. Tyvene brød et vindue til baglokalet op med et koben - og kom ind den vej. Fra forretningen blev der stjålet kontanter, en kaffemaskine med tilhørende kapser, højtalere, en føntørrer og hårprodukter.

Indbruddet er sket mellem torsdag kl. 16 og tirsdag klokken 15.26.

Tirsdag blev der også begået et indbrud mod cafeteriakiosk i Gilleleje Hallen. Indbruddet skete omkring kl. 11.30.

Politiet oplyser ikke noget om, hvordan tyvene kom ind - men skriver i sin døgnrapport, at kasseapparatet blev opbrudt med et koben. Der er sikret videoovervågning fra stedet.

Har du set noget, kan du kontakte Nordsjællands Politi på 114.

Publiceret 28 March 2019 09:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl