Skuddrama i Helsinge: Nu har politiet nyt

Af
Jeppe Helkov

En 74-årig mand blev mandag morgen i Helsinge skudt og drabt. Gerningsmanden var en 73-årig mand, der efterfølgende selv ringede til politiet og fortalte om drabet. Nu er der nyt i sagen.

Nordsjællands Politi har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at de stadig er i gang med efterforskningen. I første omgang fortalte politiet, at de arbejdede med flere mulige motiver - blandt andet at det kunne være et jalousidrama.

Men selvom det altså var gerningsmanden, der selv meldte skyderiet, har han endnu ikke villet udtale sig til politiet.

"Den 73-årige gerningsmand blev anholdt klokken 09.20. Han ønskede ikke at udtale sig til politiet ved anholdelsen, men vil blive forsøgt afhørt senere i dag, og det forventes, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør i morgen, tirsdag klokken 9.00," skriver de i pressemeddelelsen.

Foto: Steven Knap/Byrd

Foto: Steven Knap/Byrd

Nordsjællands Politi oplyser samtidig, at gerningsvåbnet er sikret.

Poltiet har i forbindelse med skuddramaet, der fandt sted på offerets bopæl, været massivt til stede på Ravnebjergvej i Nellerød.

Ugeposten talte mandag formiddag med Nordsjællands Polti. De ville dog - hverken der eller nu - uddybe deres pressemeddelelser yderligere.

”Vi er på stedet lige nu, og vi vil gerne have arbejdsro, så vi oplyser ikke, hvor det er henne,” lød det fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 11 March 2019 14:38

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl