En 74–årig mand blev mandag formiddag skudt og dræbt uden for Helsinge. Foto: Steven Knap, Byrd

En 74–årig mand blev mandag formiddag skudt og dræbt uden for Helsinge. Foto: Steven Knap, Byrd

Mand dræbt af skud i Helsinge

Af
Marie Varming

En 74–årig mand er mandag formiddag blevet skudt og dræbt i Helsinge. Den 74-årige blev ramt i ryggen, da en 73-årig mand affyrede skud mod manden på den 74-åriges adresse. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen løb ind klokken 9.06. Det var den 73-årige gerningsmand, som selv kontaktede politiet efter skyderiet. Han blev kort tid efter blev anholdt uden dramatik. Der arbejdes med flere mulige motiver, herunder jalousi, skriver politiet i sin pressemeddelelse.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere - heller ikke hvor i Helsinge, skyderiet er sket.

”Vi er på stedet lige nu, og vi vil gerne have arbejdsro, så vi oplyser ikke, hvor det er henne,” siger Nordsjællands Politi til Ugeposten.

Den 74-åriges pårørende er informeret. Ugeposten følger sagen.

Publiceret 11 March 2019 00:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl