Indbrud i to boliger i Hadsten.

Indbrudsvanvidet fortsætter. Foto: Adobe Stock

Indbrudsbølge i Gribskov: Slår til syv steder

Indbrudsvanvidet fortsætter

Af
Jeppe Helkov

Indbrudstyve i Gribskov har haft nogle særdeles travle dage. I alt har de slået til syv steder. To gange i Græsted, to gange i Helsinge, en enkelt gang i Gilleleje og to gange i Tisvildeleje.

I Græsted har tyve brudt ind i en villa på Bjørn Andersens Vej. Tyvene har brudt døren op og er kommet ind den vej. Der blev stjålet smykker og kontanter. Indbruddet er sket mellem torsdag kl. 19:45 og fredag kl. 16:00.

På Græsted Vænge har der også været indbrud. Her har indbruddet fundet sted mellem torsdag kl. 21:00 og fredag kl. 07:50. Også her er havedøren blevet brudt. Der er endnu ikke noget overblik over, hvad der er blevet stjålet.

På Frederiksborgvej i Helsinge har Helsinge har det været et af den slags indbrud, der næsten gør ondt i maven at tænke på. Her lå en person fredag kl. 23 og sov, da en ukendt gerningsmand pludselig brød ind. Indbrudstyven kom ind ved at bryde en dør op. Ifølge politiets døgnrapport er der ikke noget overblik over, hvad gerningsmanden slap væk med.

På Møllehavevej i Helinsge brød en tyv ind mellem mandag og lørdag. Gerningsmanden er kommet ind gennem et opbrudt vindue. Der er uvist, hvad der er blevet stjålet.

I Tisvildeleje har der været indbrud i et hus på Hovedgaden. Indbruddet er sket mellem lørdag kl. 12.30 og 22.30. Her blev et vindue aflistet. Tyven har stjålet ur, smykker, to designerlamper og designerpynt.

På Egekærsvej i Tisvildeleje var den også gal. Her stjal indbrudstyvene dog ikke noget. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op.

En husejer på Østre Alle i Gilleleje kom søndag også hjem til et gennemrodet hus. Her havde tyve brudt en dør op. Indbruddet er sket mellem lørdag kl. 13 og søndag kl. 06.35. Politiet har ikke noget overblik over, om der er stjålet noget.

Publiceret 04 March 2019 11:27