Så kassedame var væk: 45-årig listede af med fuld indkøbsvogn

Det tager kun fem minutter, men vi vil så gerne have, du bliver lidt længere. Det slogan stod tilsyneladende ikke særlig klart i erindringen hos en 45-årig mand fra Dronningmølle.

Han var onsdag aften ude at handle i Netto i Dronningmølle. Men selvom han havde fyldt indkøbsvognen med varer, havde han tilsyneladende ikke tid til at vente på en kasse-assistent. Da der ikke sad nogle ansatte bag kassen, så han i hvert fald sit snit til at liste ud af sted med de ubetalte varer i indkøbsvognen.

Uheldigvis for ham så en butiksvagt det. Han stoppede den 45-årige mand, der efterfølgende blev sigtet for butikstyveri.

Publiceret 28 February 2019 00:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl