Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mystiske mænd ledte efter 'tomme huse': Politiet går ind i sagen

Af
Jeppe Helkov

Det er uvist, om to unge mænd var unde på gale streger - eller om de bare ledte efter en bolig. Men faktum er i hvert fald, at to mænd tirsdag eftermiddag vakte så meget mistanke, at en 50-årig kvinde kontaktede politiet.

Mændene blev set gående rundt på Birkely i Helsinge. Her opsøgte de en 50-årig kvinde og fortalte, at de ledte efter 'tomme huse'. Kvinden forklarede mændene, at der ikke var nogle tomme huse. Herefter forlod mændene stedet.

Men kvinden var alligevel blevet så tilpas mistænksom, at hun kontaktede politiet. Hun gav følgende signalement af den ene af de to unge mænd:

    Han beskrives som en mand, dansk af udseende, 15-16 år, 168-170 cm høj og almindelig af bygning med lyst, krøllet hår. Han talte dansk og var iført beige hættetrøje, som han havde trukket om hovedet, mørke jeans og gule solbriller.

Vækker den beskrivelse genkendelse, kan Nordsjællands Politi kontaktes på 114.

Publiceret 20 February 2019 13:24

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici