Udspekulerede tyve på spil: Stjal maskindele for 30.000 kr.

Det kan godt være, at der ikke er så mange indbrud i Gribskov i øjeblikket. Men derfor er der stadig rigtig god grund til at holde øje med mistænkelig adfærd. Der er nemlig stadig tyve på spil derude.

Ukendte gerningsmænd har stjålet maskindele fra en gravemaskine holdende på Gillelejevej i Esbønderup. Tyveriet er sket mellem fredag eftermiddag og mandag morgen.

Har du set noget, vil Nordsjælland Politi gerne høre fra dig på 114.

Publiceret 12 February 2019 16:19

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici