Spis ensomheden væk - helt gratis

ÆDREMAD Det er en glæde at spise sammen. Men for mange ensomme ældre bliver de fleste måltider spist alene. Det vil Jacob Mors, der driver Madvognen, som blandt andet leverer måltider til ældre i Gribskov Kommune, lave om på. Han vil gøre let for ældre at bestille ekstra mad en dag, så fx naboen kan komme på besøg.

Spørgsmålet er bare, hvordan det bliver så let og smidigt som muligt for ældre at bestille maden. For at få indblik i det søger Madvognen i samarbejde med Gribskov Seniorcenter 10 ældre testpersoner, som har lyst til at prøve at invitere en gæst til mad - ganske gratis.

“Vi søger 10 personer, der kan invitere en gæst til aftensmad. Gæsten kan være hvem som helst, du kender: en nabo, et familiemedlem, en gammel ven, en fra Seniorcenteret. Dagen hvor I vil spise sammen, kan være en hvilken som helst dag i ugen. Det bestemmer I selv. Det eneste du skal gøre er at kontakte Lis Laursen fra seniorcentret og lave en aftale - og herefter møde op på Gribskov Seniorcenter den 19. februar kl. 11, hvor vi hjælper med at lave bestillingen,” siger Jacob Mors.

Kontakt Lis laursen på 72 49 91 75, hvis du er interesseret. Husk, at pladserne er først til mølle.

Publiceret 10 February 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.