To kvinden blev inden for få timer i Helsinge taget uden kørekort. Modelfoto

To kvinden blev inden for få timer i Helsinge taget uden kørekort. Modelfoto

To gange på en dag!? Kvinder taget uden kørekort

Af
Jeppe Helkov

Fanget En 30-årig kvinde fra Lyngby fortyder i dag nok, at hun ikke bare lod bilen stå. Mandag klokken 17.41 kom kvinden kørende på Rudinsvej i Helsinge.

Her stødte hun på en politipatruljen, der valgte at vinke kvinden ind til siden. Og ganske rigtigt viste det sig, at der var noget suspekt ved kvinden. Kvinden var frakendt sig kørekort og havde ikke genervervet det. Derfor slag hun fra mødet med betjentene med en bøde og en sigtelse for køresel uden førerret.

Og kvinden var ikke den eneste, der mandag blev fanget i politiets net. Klokken 14.50 havde en patrulje stoppet en 59-årig kvinde på Nygade. Hun også fået inddraget sit kørekort - og havde heller ikke fået taget det på ny. Derfor blev hun også sigtet for at køre bil uden kørekort.

Publiceret 29 January 2019 13:10

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl