Ukendte gerningsmænd har stjålet computere fra elever på Gribskov Gymnasium. Modelfoto: JBT

Ukendte gerningsmænd har stjålet computere fra elever på Gribskov Gymnasium. Modelfoto: JBT

Tyve stjal 32 computere fra gymnasieelever

Af
Jeppe Helkov

Indbrud Alle der har gået på gymnasiet kender det. Når man har idræt, lader man sine ting ligge uden opsyn i omklædningsrummet. Men det er det nok slut med nu på både Gribskov Gymnasium og Frederiksværk Gymnasium.

Mandag brød ukendte gerningsmænd ind begge steder.

På Gribskov Gymnasium brød tyvene ind i omklædningsrum ved idrætsanlægget mellem kl. otte og ti. Ifølge Nordsjællands Politi var omklædningsrummet aflæst.

Efterfølgende har syv elever anmeldt, at de har fået stjålet computere, mobiltelefoner eller andre værdigenstande.

Kort efter var den også gal på Frederiksværk Gymnasium. Her gik tyvene ind i et ulåst omklædningsrum mellem kl. 12 og 12.30.

En lærer på Frederiksværk Gymnasium har efterfølgende fortalt Nordsjællands Politi, at der er blevet stjålet 25 bærbare computere, men Nordsjællands Politi oplyser, at de indtil videre kun har fået ni anmeldelser fra elever.

Nordsjællands Politi oplyser, at de meget gerne vil høre fra folk, der har været i området på de pågældende tidspunkt - eller folk der måske har set nogle mistænkelige personer gå rundt i området omkring begge gymnasier.

Du kan ringe til politiet på 114.

Publiceret 22 January 2019 00:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici