Ekspolitiker Jytte Hilden svinger taktstokken og slår tonen an tirsdag i Kulturhavnen - 100 år efter, Emma Gad udgav sin 'Takt og tone'. Pressefoto

Ekspolitiker Jytte Hilden svinger taktstokken og slår tonen an tirsdag i Kulturhavnen - 100 år efter, Emma Gad udgav sin 'Takt og tone'. Pressefoto

Jytte Hilden slår tonen an efter Emma Gad

foredrag I år er det 100 år siden, Emma Gad udgav sin berømte (og måske lidt berygtede) bog 'Takt og tone', og det er 50 år siden, det var ungdomsoprørets år 1968.

Det har forhenværende kulturminister Jytte Hilden fejret med en bogen 'Takt og tone til tiden'.

Tirsdag 4. december, kl. 15-17 i Kulturhavnen Gilleleje fortæller hun om sin nye bog.

Heri fortæller hun, hvordan omgangstonen for menneskets samkvem i hjemmet, det offentlige liv, og i arbejdet har ændret sig. Til det værre og til det bedre, men i hvert fald til noget helt andet.

Pris 100 kroner inklusive kaffe og kage.

jesl

Publiceret 05 December 2018 15:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici