Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Få bedre velvære i hele kroppen

Sundhed Har du brug for mere energi til den travle juletid? Trænger du til at få styrket dit immunsystem? Føler du behov for at opnå mere balance i dit krop/sind? Så vil det være noget for dig at deltage i workshoppen ”Få styrket dit energisystem og opnå mere balance, overskud og ro”.

Workshoppen afholdes af yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg torsdag 6. december kl. 19 til 21.30.

"I workshoppen vil du lære åndedrætsteknikker og enkle lette energiøvelser, som skaber god grounding og løfter dig energimæssigt - som booster hele dit energisystem og styrker dit fysiske og psykiske velbefindende. Du får kendskab til et fantastisk energi-medicin program, som jeg har lært af den kendte amerikanske energi-medicinhealer Donna Eden," skriver Pia Hardenberg i en pressemeddelelse.

Som afslutning guides deltagerne gennem en dybdeafspænding, hvor krop-sindet får mulighed for at slappe helt af og forankre den positive virkning af de foretagne øvelser. Det kræver ingen tilmelding, og arrangementet foregår i lille sal i Helsinge Kulturhus. Entré betales i døren.

Publiceret 04 December 2018 20:30

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici